Γάμος

Φωτογράφιση Γάμου

Με αγάπη και μεράκι για τη φωτογραφία, άλλα και άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό «αιχμαλωτίζουμε» τις μοναδικές στιγμές που θα βιώσετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!

Η φωτογράφιση γάμου αποτελεί για εμάς την καλλιτεχνική αποτύπωση στιγμών και συναισθημάτων που θα σας συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή σας. Με την ξεχωριστή μας οπτική, συνθέτουμε ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τα πλέον απαιτητικά ζευγάρια.

Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από μυστήρια που έχουμε αποτυπώσει με το φακό μας.

Γάμος

Προετοιμασία Γαμπρού & Νύφης

Δύο πολύ βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν το φωτογραφικό αποτέλεσμα είναι το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ. Φυσικά, δεν επηρρεάζουν μόνο τις φωτογραφίες αλλά είναι καθοριστικά για την ίδια την νύφη. Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει και επιλέξτε επαγγελματίες που εμπιστεύεστε.

Υπάρχουν πολλές επιλογές νυφικών φορεμάτων. Κάθε γάμος είναι μοναδικός. Όπως και κάθε άνθρωπος.  Εσείς θα είστε αυτοί που θα καθορίσετε το στυλ του νυφικού, βάσει του χαρακτήρα σας και του γάμου που έχετε ονειρευτεί.

Γάμος

Φωτογράφιση του μυστηρίου

Πράγματι, υπάρχει μυστικό συστατικό για να έχουμε απόλυτη επιτυχία την ημέρα του γάμου. 

Δεν είναι άλλο από την καλή μας διάθεση. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ημέρα του γάμου! Εάν έχει το ζευγάρι καλή διάθεση, το ίδιο ακριβώς θα εισπράττουν και οι καλεσμένοι! Έτσι, ό,τι και αν συμβεί δε θα το αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση σας. Η ημέρα του γάμου είναι μια απόλαυση! Απολαύστε τη λοιπόν!

Γάμος

Φωτογράφιση μετά το μυστήριο.

 

Να κάνω φωτογράφιση της επόμενης ημέρας;

Πρόκειται για κάτι το οποίο συμβαίνει μετά τον γάμο αλλά όχι την επόμενη ημέρα. Είναι κάτι που εμπλουτίζει το τελικό αποτέλεσμα και δίνει κάτι το ξεχωριστό. Μαζί με το ζευγάρι, πηγαίνουμε σε οποιαδήποτε τοποθεσία έχουνε ονειρευτεί, χωρίς άγχος και πίεση χρόνου. Εκεί φτιάχνουμε εικόνες πιο ανάλαφρες και δημιουργικές

Γάμος

Βίντεο Γάμου

 

Γάμος

Βίντεο Γάμου

Με κινηματογραφική αίσθηση δημιουργούμε για εσάς ένα μοναδικό βίντεο γάμου που θα περιλαμβάνει όλες εκείνες τις μοναδικές στιγμές και τα συναισθήματα που βιώσατε τη μέρα αυτή.

Η διαδικασία της προετοιμασίας, το μυστήριο και η δεξίωση του γάμου, θα συνθέτουν τη δική σας ιστορία όπως τη ζήσατε με τους φίλους και την οικογένεια σας.

Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά βίντεο από γάμους που έχουμε πραγματοποιήσει.

Γάμος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ | Βασίλης & Φερενίκη

Γάμος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ | Παναγιώτης & Κατερίνα

Γάμος

Ψηφιακά ‘Αλμπουμ

Γάμος

Υπηρεσίες

N

Προετοιμασία Γαμπρού/Νύφης

N

Βίντεο Cinematic

N

Βιντεοσκόπηση (Full-HD) του μυστηρίου.

N

Next Day Φωτογράφιση

N

Κάλυψη με Drone

N

Ψηφιακή Φωτογράφιση του μυστηρίου.

N

Καλλιτεχνική φωτογράφιση του ζευγαριού.

N

Μοντάζ βίντεο σε αρχεία mp4 (Full-HD)

logo digital quality footer

Διεύθυνση

Πλατεία Αγίου Ιωάννη 173
Ρόδος 85100

Επικοινωνία

info@digitalquality.gr

Φωτογραφείο: 2241 026631
Μανώλης: 693 988 7237
Βάιος: 693 207 5954

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή:
09:00 - 13:30 & 17:00 - 21:00
Τετάρτη & Σάββατο:
09:00 - 13:30

Scroll to Top